Team

Pink-Lemonade werkt, afhankelijk van de opdracht of het project met één of meer van deze team members

Saskia

Saskia

Eigenaar / Trainer / Online Marketeer


Gecertificeerd:

  • M_o_R Practitioner (Risk Management)
  • Prince2 Practitioner (Project Management)
  • MSP Practitioner (Program Management)
  • Change Management Practitioner
Saskia brengt veel kennis met zich mee op het gebied van Risk Mangagement, Project Management, Programma Management en Change Management werkervaring, methodieken en tools. Zij is analytisch ingesteld en ontcijfert graag data naar bruikbare informatie.

 
Rob

Rob

3D expert / Panorama fotograaf


Rob is expert op het gebied van 3d animatie, 3d visualisatie, postproductie, panorama fotografie en webdesign. Bij Rob kun je terecht voor een virtueel kijkje in jouw bedrijf of vastgoed. Al dan niet voorzien van achtergrond muziek, interactieve links en popups, video en meer. Bekijk zijn Vimeo account!

 
Dervin

Dervin

(Studie-)loopbaanadviseur


Dervin biedt breinvriendelijke workshops en trajecten aan op het gebied van passie & veerkracht voor (young) professionals en ondernemers die hun positie op de arbeidsmarkt willen versterken. Dervin richt zich o.a. op het ondersteunen en adviseren van onderwijsorganisaties en bedrijven tijdens het opzetten van SEL-interventies.

         
May-lisa

May-lisa

Tekstschrijver en (web)redacteur


May-lisa is een ervaren tekstschrijver en (web)redacteur die jou helpt om jouw verhaal te vertellen. Dat doet zij met teksten voor drukwerk, website of film. Schrijven lijkt soms net een spel: als je het creatief, tactisch en doelgericht doet, kun je scoren. Bekijk haar portfolio.

       

 

Team member worden?

Wil je ook een deel uitmaken van ons Team? Neem dan contact met ons op en vertel wat jouw toegevoegde waarde is en een link naar je online portfolio en referenties.